Bogdan Chirieac: Este știrea serii. Pedeapsă cumplită, cu consecințe

foto pixabay
foto pixabay

Lia Olguța Vasilescu a reacționat după ce DNA a clasat dosarul în care a fost urmărită penal. Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre declarația pe care primarul Craiovei a făcut-o în direct în urma clasării. 

”Știrea serii nu este că s-a închis dosarul - încercau să-l închidă de mai multă vreme - ci că un politician de talia doamnei Olguța Vasilescu, care a candidat și a câștigat primăria, a atras atenția asupra importanței presei în a arăta abuzurile inimaginabile din această țară. Dar, fundamental, sistemul este tot acolo - a fost, într-un fel, voința președintelui Iohannis că nu s-a mai folosit acest instrument pe post de poliție politică - dar nu există nicio dovadă și nu este nimic care să împiedice reluarea, începând cu 1 ianuarie, dacă se dorește lucrul acesta, justiției pe post de instrument de poliție politică” a punctat analistul politic Bogdan Chirieac, la România TV, unde a mai spus că ”doamna primar Olguța Vasilescu a suferit pedeapsa fără nicio vină. Să fii hăituit ani e pedeapsă cumplită, cu consecințe psihice și fizice, pentru orice cetățean de bună credință”. 

”Mâine, mâine, față de altă personalitate incomodă pentru adversarii politici se poate declanșa acest mecanism. Procurorul de caz care a luat șase ani din viața unui om nu va păți absolut nimic, ci va pleca cu super pensie specială, cu sute de milioane de lei. România e singura țară în care când o categorie profesională greșește grav, nu suportă nici măcar consecințe administrative” a punctat analistul politic. 

”Să știți că sunt conștientă și convinsă că fără dvs. și fără alți jurnaliști care s-au bătut pentru adevăr poate că astăzi nu am fi vorbit despre clasarea acestui dosar, ați făcut foarte mult” a spus Lia Olguța Vasilescu, la România TV. 

Vezi aici mai mult: Lia Olguța Vasilescu, prima reacție după ce a scăpat de urmărirea penală. Dosarul, CLASAT de DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel