Bianca Adam, ”Tequila", nou mesaj după SCANDALUL URIAȘ. Ce decizie a luat

Bianca Adam (Tequila), unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din România, a revenit cu un mesaj după ce a spus că a fost bătută.

„Dacă sunt mai mică decât tine, asta nu îți permite să ridici tonul la mine. Dacă ești mai bogat, asta nu îți permite să agresezi pe nimeni.

Dacă am purtat o glugă neagră când am ieșit până în parcare, este pentru că aveam părul nefăcut, nu pentru că sunt anarhistă și aveam chef de scandal.

Dacă o fată se afișează îmbrăcată sumar poate să fie pentru că își iubește corpul, nu pentru că vrea să fie hărțuită.

Dacă un bărbat gătește, pictează sau machiază poate să fie un artist, nu îi definteste orientarea sexuală sau alte aspecte ale vieții.

Dacă un bărbat e boxeour și luptă în ring, nu înseamnă că o să facă asta și în viața de zi cu zi.

Nu am să transform această experiență într-o mișcare hashtagistă dar am să port o glugă neagră în semn de solidaritate pentru oamenii ce luptă împotriva discriminării de orice fel”, a scris, miercuri seară, Bianca Adam pe contul de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă sunt mai mică decât tine, asta nu îți permite să ridici tonul la mine. Dacă ești mai bogat, asta nu îți permite să agresezi pe nimeni. Dacă am purtat o glugă neagră când am ieșit până în parcare, este pentru că aveam părul nefăcut, nu pentru că sunt anarhistă și aveam chef de scandal. Dacă o fată se afișează îmbrăcată sumar poate să fie pentru că își iubește corpul, nu pentru că vrea să fie hărțuită. Dacă un bărbat gătește, pictează sau machiază poate să fie un artist, nu îi definteste orientarea sexuală sau alte aspecte ale vieții. Dacă un bărbat e boxeour și lupta în ring, nu înseamnă că o să facă asta și în viața de zi cu zi. Nu am să transform această experiență într-o mișcare hashtagistă dar am să port o glugă neagră în semn de solidaritate pentru oamenii ce luptă împotriva discriminării de orice fel. LINK IN BIO

A post shared by Bianca Adam (@bieadam) on

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel