Urmărește emisiunea live


Benzema l-ar putea însoţi pe Emmanuel Macron la finala Cupei Mondiale

Benzema l-ar putea însoţi pe Emmanuel Macron la finala Cupei Mondiale/ Facebook Real Madrid C.F
Benzema l-ar putea însoţi pe Emmanuel Macron la finala Cupei Mondiale/ Facebook Real Madrid C.F

Macron, vrea ca atacantul Karim Benzema şi alţi jucători accidentaţi să i se alăture în călătoria sa în Qatar.

 

'Ştiu că vrea asta. Ştiu că planul este luat în considerare", a declarat ministrul Amelie Oudea-Castera pentru postul de televiziune RTL.

"Este dorinţa preşedintelui să reuşească să-i aducă la bord", pentru ca ei să poată lua parte la "această aventură", a subliniat demnitarul francez.

Didier Deschamps a refuzat să vorbească despre starul lui Real Madrid, care nu s-a recuperat la timp pentru a lua parte la Mondialul din Qatar.

Alţi internaţionali francezi accidentaţi, precum Paul Pogba, Ngolo Kante şi Christopher Nkunku, nu fac parte din lot, dar ar putea să-l însoţească pe Emmanuel Macron în Qatar pentru a asista la finala de pe Lusail Stadium, scrie Agerpres.

În ciuda criticilor primite, Macron s-a deplasat miercuri la Doha pentru a-i susţine pe francezi în semifinala Maroc.

Președintele francez s-ar fi dus în vestiarul Marocului, acolo unde l-a felicitat pe Sofyan Amrabat, de față cu toți coechipierii săi. Macron i-ar fi spus că a fost "cel mai bun mijlocaș al turneului final". 

Șeful statului francez s-a declarat "foarte mândru" de calificarea reprezentativei "Cocoşului Galic" în finala Cupei Mondiale și a salutat o echipă care este "un amestec de mai multe generaţii".

Acesta l-a felicitat și pe antrenorul francez, Didier Deschamps, pentru a doua finală consecutivă la Cupa Mondială.

Mai mult decât atât, Macron i-a salutat pe Olivier Giroud, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe, Theo Hernandez şi Randal Kolo Muani.

Finala Cupei Mondiale de fotbal 2022, între Argentina şi Franţa, va fi arbitrată duminică de polonezul Szymon Marciniak. Înaintea Mondialului din Qatar, el a arbitrat în 2020 un meci al Franţei, câştigat cu 1-0 în Suedia, în Liga Naţiunilor.

Cântăreţul portorican Ozuna va participa la ceremonia de închidere a Cupei Mondiale de fotbal 2022, care va avea loc duminică pe stadionul Lusail. FIFA a confirmat oficial participarea lui Ozuna la ceremonia de închidere. Single-ul, realizat în colaborare cu rapperul congolezo-francez Gims şi produs de RedOne, face parte din coloana sonoră a Cupei Mondiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel