Barna i-a luat fața lui Cîțu în timpul declarațiilor, după ședință. Chirieac: Este umilirea publică a prim-ministrului

Dan Barna s-a băgat în fața premierului Florin Cîțu, în timpul declarațiilor făcute la finalul ședinței de coaliție. Ce spune analistul politic Bogdan Chirieac despre gestul liderului USR.

"Premierul vrea să vină la microfon şi Bârna s-a băgat în faţă. Premierul face un pas înapoi acolo. Domnul Kelemen Hunor se uita siderat, se uită la premierul Cîțu. Este fabuloasă scena!", a spus Mihai Gâdea, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

"Preşedintelui Hunor nu îi vine să creadă. A fost o impoliteţe că a vorbit Orban primul, dar poate că a vorbit în calitate de gazdă", a spus analistul politic Bogdan Chirieac.

"Este umilirea publică a prim-ministrului de către domnul Dan Barna. Mai departe, după domnul Dan Barna, aproape cu brutalitate, intră la microfon reprezentantul PLUS, domnul Dragoş Tudorache", a mai spus analistul politic.

Vezi și: Barna, alergat de jurnaliști. De ce s-a răzgândit în cazul lui Cîțu, după ce i-a retras sprijinul: "Au fost două zile de dialog foarte ferm"

 INCREDIBIL! Gestul făcut de USR PLUS. PNL și UDMR, ignorate TOTAL după ”ACORD”. Orban, Cîțu și Hunor NU au existat - VIDEO/FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel