Bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu: în celulă, mi s-a spus ce să declar ca să scap

Andrei Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu la Constanța, a lansat acuzații incendiare la adresa anchetatorilor săi. Potrivit acestuia, ar fi fost sfătuit să facă declarații împotriva primarului Radu Mazăre, ca să nu fie pedepsit pentru ultraj. 

Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu a declarat la RTV că arestații din celula în care a fost închis, la sugestia procurorilor, i-ar fi sugerat să spună că a fost îndemnat de primarul Constanței, Radu Mazăre să-l scuipe pe Băsescu. De asemenea, Zlobiu  spune că i s-a sugerat că dacă va declara acest lucru va scăpa de toate acuzațiile. Zglobiu susține că ar fi trebuit să facă declarațiile la ieșirea din arest sau în cursul zilei de duminică.

Pentru că nu a făcut aceste declarații, Traian Băsescu ar fi depus plângere penală împotriva sa, în cursul zilei de luni, susține Zglobiu. Singura afirmație verificabilă este legată de plângerea președintelui. Potrivit Evz, Traian Băsescu a depus plângerea de care amintea Zglobiu.

"În arest mi s-a spus să spun că am fost plătit de Radu Mazăre. Ceilalţi deţinuţi, pachete de mușchi, cu tatuaje, mi-au spus: 'Ai grijă. Spune orice, că ai fost plătit de Radu Mazăre, că dacă ajungi la Poarta Albă vei fi violat în toate felurile (...) Nu sunt homosexual. Dacă mă violează în grup, eu mă sinucid", a declarat Zglobiu, la România TV.

Despre Radu Mazăre, bărbatul spune că nu l-a văzut niciodată.

Citește și: Răsturnare de situație. Ce a spus bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel