Bărbat convins de primul-ministru al Azerbaidjanului să nu se sinucidă

Telefon furat
Telefon furat

Premierul Azerbaidjanului, Novruz Mammadov, a salvat viaţa unui bărbat, discutând cu el şi împiedicându-l să se sinucidă.

Prim-ministrul Azerbaidjanului, Novruz Mammadov, a salvat viaţa unui bărbat, discutând cu el şi împiedicându-l să se sinucidă aruncându-se de pe un pod în capitala ţării Baku, a relatat agenţia Azerbaijan Press Agency (APA), preluată luni de agenţia rusă de presă TASS. Potrivit purtătorului de cuvânt al guvernului azer, Akif Ali, traficul pe pod a fost blocat în timp ce un bărbat încerca să se sinucidă. Angajaţi ai salvării şi alţi membri ai personalului au sosit la faţa locului, în timp ce traficul a fost redirecţionat către alt drum. 

"Incidentul a fost anunţat prim-ministrului Novruz Mammadov, care era în drum spre birou în acel moment. El i-a cerut şoferului să-l ducă la pod", a declarat purtătorul de cuvânt. Bărbatul care a încercat să se sinucidă a fost identificat ca Yashar Akhmedov, în vârstă de 49 de ani, care dorea să-şi ia propria viaţă în urma unei dispute familiale. 

Premierul a discutat cu Akhmedov la telefon

Premierul a putut să discute cu Akhmedov la telefon pentru a afla care este problema. "Yashar Akhmedov i-a spus lui Novruz Mammadov că are doi copii a căror mamă a plecat cu ei undeva şi că nu îi mai găseşte, ceea ce l-a determinat să se gândească la sinucidere. Primul-ministru a vorbit cu el împiedicându-l astfel să se sinucidă şi convingându-l că agenţiile relevante vor analiza situaţia şi el va primi asistenţa necesară", a adăugat purtătorul de cuvânt al guvernului. 

Mammadov l-a primit mai târziu pe Akhmedov în biroul său. În urma întâlnirii, premierul a dat instrucţiuni Comitetului de Stat pentru Familie, Femei şi Copii din Azerbaidjan să examineze problema lui Akhmedov. Bărbatul a primit de asemenea sfaturi în legătură cu agenţiile la care ar trebui să apeleze. Prim-ministrul a mai declarat că va continua să monitorizeze personal problema.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel