Bărbat în comă la spital, BĂTUT cu sălbăticie

Adriana Nicolau / 23 dec 2017 / 16:18

Un bărbat din Dej a ajuns la spital după ce a fost bătut de trei tineri în plină stradă.

Potrivit dejeanul.ro, incidentul a avut loc joi dimineață. O persoană a anunțat poliția că un bărbat zace întins pe asfalt după ce mai multe persoane au coborât dintr-o mașină și l-au bătut cu bâtele. La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de poliție și o ambulanță care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Munincipal Dej.

Bărbatul a suferit răni pe aproape toată suprafața corpului, astfel fiind transferat la un spital din Cluj-Napoca. Bărbatul este internat la Clinica de Chirurgie 1 a Spitalului Județean, având ambele picioare și o mână fracturate, dar și un traumatism cranio-cerebral extrem de puternic, astfel bărbatul fiind în comă indusă pentru a îi proteja creierul.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a îi prinde pe făptași

După mai bine de 36 de ore, oamenii legii din Dej alături de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Cluj și Serviciului de Intervenții și Acțiuni Speciale au reușit să îi prindă pe cei doi tineri suspecți. Este vorba despre un taximetrist din Dej, care a fost încătușat în stația de taxi, dar și despre fratele acestuia, cel de al treilea agresor fiind în continuare căutat de polițiști.

Agresorii sunt cercetați pentru vătămare corporală gravă, și cel mai probabil vor fi reținuți sâmbătă noapte, după care prezentați procurilor și mai apoi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

[citeste si]