A ameninţat că-şi omoară soţia aruncându-i apartamentul în aer

Sâmbătă dimineaţa, se anunţa, printr-un apel de urgenţă la numărul 112, că un bărbat din Cluj Napoca amenință că îşi va omorî soţia.

La faţa locului au sosit cei de la SMURD care au demarat imediat operaţiunile de salvare, situaţia putând deveni explizivă, la propriu, din casa ieşind miros de gaze.

"Un echipaj de prim ajutor SMURD și unul de poliţişti s-au deplasat de urgenţă la locul solicitării. Locuința se afla într-un bloc de apartamente din centrul municipiului, unde persoana din interior refuza să deschidă uşa şi să aibă un dialog cu forţele de ordine.", conform unui mesaj al ISU Cluj, de pe facebook, prin care i se aducea un elogiu celor care au intervenit pentru rezolvare cu bine a situaţiei "plutonierul adjutant Bucur Dumitru și salvatorii din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca."

Astfel, pe pagina de socializare a instituţiei, se mai precizează că "De asemenea, pe scară se simţea un miros înţepător specfic scăpărilor de gaze, motiv pentru care a fost solicitată și intervenţia unui echipaj de pompieri, dotat cu o autospecială de stingere a incendiilor și modul de descarcerare.

Bărbatul avea în mână o brichetă

Plutonier adjutant Bucur Dumitru din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca, împreună cu doi polițiști au pătruns de îndată în locuinţă, prin forțarea ușii și l-au imobilizat rapid pe bărbatul în vârstă de 61 de ani."

Acesta avea în mână o brichetă şi ameninţa că va declanşa o explozie. În apartament, soţia lui, în vârstă de 65 de ani, se afla într-o cameră, imobilizată la pat.

"Ulterior, s-a constatat că cele patru arzătoare ale aragazului erau pornite, fără flacără, degajând gaz în apartament. Bărbatul a fost condus şi internat la Clinica de Psihiatrie, pentru efectuarea unui consult de specialitate. Mulțumim celor care au intervenit prompt la acest apel la 112, salvând viața mai multor persoane." se mai arată în comunicatul ISU Cluj.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel