Băiețel de trei ani, coborât cu forța din avion. Vezi motivul

baiat pasager
baiat pasager

Inicident neobișnuit pe un aeroport din Alaska. Un băieţel în vârstă de numai 3 ani a fost coborât cu forţa dintr-un avion, pentru că a refuzat să-şi pună centura de siguranţă în timp ce aeronava se pregătea de decolare. Deși familia consideră că măsura a fost exagerată, compania aeriană își motivează gestul afirmând că siguranţa pasagerilor este prioritară.

Un copil, în vârstă de numai trei ani, a fost considerat un pasager problemă de către pilotul unei aeronave, care urma să decoleze de pe un aeroport din Alaska, potrivit Daily Mail.

Speriat de zbor și obosit, micuțul a refuzat să îşi pună centura şi să stea liniştit în timpul manevrelor de decolare.

"Era puţin speriat, plângea, era somnoros. Era îmbufnat, spunea "Nu, pleacă", dar avea centura pusă. Încerca să se ridice, dar îl ţinea centura", a spus Mark Yanchak, tatăl copilului.

Mama băieţelului, aflată la clasa I cu celălalt fiu, a venit la băiețelul de trei ani și a încercat să îl liniștească. "După două-trei minute, am reuşit să îl calmez", a spus Svetlana Yanchak, însă pilotul deja luase decizia de a întoarce avionul la poartă şi a debarca pasagerul problemă.

Astfel, întreaga familie a fost nevoită să debarce din aeronavă. "Consider că am fost trataţi ca nişte infractori" a declarat ulterior mama copilului la Kiro TV, recunoscând că fiul ei a fost agitat.

Compania de zbor s-a oferit să pună la dispoziția familiei bilete pentru un alt zbor, dar tatăl micuțului a refuzat, nedorind să-i provoace fiului său o altă experiență traumatizantă. ”El nu a mai dorit să zboare din nou. Cred că este foarte speriat”, a mărturisit tatăl băiețelului.

În schimb, reprezentanții societății aviatice consideră că decizia pilotului a fost corectă, întrucât copilul ar fi periclitat siguranța zborului, fiind de preferat ca astfel de situații să fie rezolvate la sol, nu în timpul zborului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel