BAC 2020. Doi elevi, dați afară din examen. Cum au fost prinși de profesori

Doi candidaţi care au susţinut Bacalaureatul în judeţul Timiş au fost eliminaţi din probele de Geografie, respectiv Anatomie.

Doi candidaţi care au susţinut Bacalaureatul în judeţul Timiş au fost eliminaţi, joi, din probele de Geografie, respectiv Anatomie, după ce au fost găsite asupra lor telefoane mobile şi căşti, iar alţi doi nu au putut intra în sală pentru că au avut febră, potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Marin Popescu. Cei doi eliminaţi provin de la Liceul Recaş şi L.P.S. Banatul, scrie Agerpres.

Candidați cu temperatură mare

Cei mai mulţi liceeni au ales să susţină ca probă la alegere a profilului Geografia - 1.877 înscrişi din care 1.810 prezenţi, la Anatomie şi fiziologie umană au fost 963 înscrişi din care 936 prezenţi, la Biologie vegetală şi animală - 891 înscrişi cu 797 prezenţi şi câte trei au optat pentru Economie, Chimie organică şi Filosofie.

De asemenea, doi tineri din Ciacova nu au putut intra în examene din cauză că, la măsurarea temperaturii, termometrele au indicat peste 37,3 grade, fiindu-le anunţate familiile pentru a se prezenta la medic. Ei vor putea susţine probele în sesiunea specială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel