Avion prăbuşit în Mexic

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un avion având 100 de persoane la bord s-a prăbuşit, marţi, în nordul Mexicului.

UPDATE: Un purtător de cuvânt al agenţiei mexicane de protecţie civilă a afirmat că avionul a aterizat de urgenţă la circa 10 km de aeroportul de unde decolase şi că sunt cel puţin 85 de răniţi, dar niciunul nu a suferit arsuri şi nimeni nu a murit; incendiul declanşat în avion a fost stins. Un reporter al reţelei Milenio relatase că există în mod cert supravieţuitori care au mers pe jos până la o şosea pentru a cere ajutor, iar purtătorul de cuvânt Alejandro Cardoza a confirmat că unii au părăsit epava prin forţe proprii. 

ŞTIREA INIŢIALĂ: Un avion cu cel puţin 100 de persoane la bord s-a prăbuşit marţi în statul Durango din nordul Mexicului, la scurt timp după decolare, relatează presa locală, preluată de DPA. Un reporter al reţelei Milenio a transmis că există în mod cert supravieţuitori care au mers pe jos până la o şosea pentru a cere ajutor. 

Compania Aeromexico a confirmat printr-un mesaj în reţeaua Twitter, preluat de Reuters, că opera cursa respectivă, cu numărul 2431, cu destinaţia Ciudad de Mexico, şi a precizat că este vorba de un aparat Embraer 190 cu capacitate de 100 de pasageri.

Agenţia mexicană de protecţie civilă a comunicat, potrivit agenţiilor internaţionale de presă, că deocamdată nu are informaţii despre eventuale victime. Un purtător de cuvânt al agenţiei a afirmat că avionul a aterizat de urgenţă la circa 10 km de aeroportul de unde decolase. 

Guvernatorul provinciei Durango, Jose Rosas Aispuro, a declarat unei televiziuni locale că unii martori au auzit "o bubuitură", iar imediat după aceea avionul a ajuns la sol. În imaginile transmise la televiziune se putea vedea coada avionului, cu logo-ul Aeromexico, pe un câmp cu vegetaţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel