AVION PRĂBUȘIT în MALI. Un pilot al Air Algerie, printre pasagerii avionului

AVION PRĂBUȘIT în MALI. Un pilot şi un şef al personalului de bord din cadrul companiei Air Algerie figurau printre pasagerii cursei AH5017, care s-a prăbuşit joi în Mali cu 118 persoane la bord, au anunţat vineri colegii lor.

AVION PRĂBUȘIT în MALI. Pilotul Lotfi Debaili şi şeful de personal erau în misiune pentru a prospecta locuri de cazare pentru echipajele Air Algerie care efectuau cursa Alger-Ouagadougou, au explicat colegii acestora.

AVION PRĂBUȘIT în MALI. Compania asigură patru curse dus-întors pe această rută.

AVION PRĂBUȘIT în MALI. Lotfi Debaili, în vârstă de aproximativ 30 de ani şi tatăl a doi copii, s-a angajat la Air Algerie în 2005, potrivit paginii sale de Facebook, consultată de AFP.

VEZI ȘI: PRIMELE imagini cu locul prăbușirii avionului Air Algerie-VIDEO

AVION PRĂBUȘIT în MALI. Titular al unei diplome de inginer în informatică de la Universitatea din Bab-Ezzouar (la periferia Algerului), acesta şi-a efectuat pregătirea de pilot în 2001/2002, la Oxford Aviation Academy.

AVION PRĂBUȘIT în MALI. Fragmente ale aparatului, un McDonnell Douglas MD83 cu destinaţia Alger, care s-a prăbuşit la 50 de minute după ce a decolat din Ouagadougou, au fost găsite în Mali, în apropiere de graniţa cu Burkina Faso.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel