Averea lui Daniel Tudorache este legală, stabilește ANI. Tudorache merge în instanță: Mi-au făcut imaginea varză

FOTO: Facebook @ Dan Tudorache
FOTO: Facebook @ Dan Tudorache

Averea lui Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, este una legală, afirmă Agenția Națională de Integritate.

Averea fostului primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, cel care în noiembrie 2020 era chemat la DNA, în dosarul achiziției tabletelor pentru elevi, nu prezintă diferențe semnificative, potrivit Ziarul de Investigații.

Potrivit sursei menționate, în februarie 2021, Agenția Națională de Integritate (ANI) s-a autosesizat în baza unor informații vehiculate în presă, aceste informații stând, de altfel, la baza declanșării urmăriri penale  a fostului edil al Sectorului 1.

DNA a transmis, în noiembrie 2020, într-un comunicat de presă că procurorii ”secţiei de de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupție efectuează cercetări în două cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate corupţiei, presupus săvârșite în cursul anului 2020 și anterior”.

Tudorache: ”Singura mea avere e imaginea”

”Deci, dacă o luăm cu finalul, pentru că exact pe ultima pagină din Raport - pentru că am primit un Raport cred că de 14 -15 pagini, care spune clar că nu sunt elemente care să facă o vinovăție a mea.  Deci, au clasat dosarul.

Deci, informațiile pe care le-au avut din presă, la nivelul anului 2020 - sfârșitul anului 2020, 2021, nu s-au confirmat.

Așa și scrie, în Raport, s-a autosesizat, după niște articole de la Digi, de la alte televiziuni. Chiar scrie în Raport chestia asta. Și au vrut să  verifice. Și au verificat și nu s-au confirmat toate informațiile care au apărut în spațiul  public”, a declarat fostul edil Daniel Tudorache pentru Ziarul de Investigații.

Mai mult decât atât, Danie Tudorache, susține că ”dacă cineva vrea să-ți facă rău, îți născocește un articol și ANI se autosesizează. 

E adevărat, de acest Raport mă voi folosi în instanță, pentru că procesul meu se bazează strict pe aceleași informații, din aceleași  ziare. Și  voi merge cu acest raport în instanță. 

Deci, ei au unele informații și, dacă nu vin cu dovezi, în fața judecătorului, pierd procesul. Pentru că singura mea avere e imaginea, pe care mi-au făcut-o varză. 

Nu mă  mai gândesc, în momentul  ăsta,  nici la candidatură,  vreau  să-mi rezolv procesul în instanță. După ce îmi rezolv procesul în instanță, văd ce am de făcut”, a mai spus Daniel Tudorache, care în prezent este deputat PSD.

Citește și: Toni Greblă, președintele AEP, anunț despre pregătirea alegerilor din 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel