Autostrăzi în România. Tăriceanu, informațiile serii

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE și președintele Senatului, a vorbit, joi seară, la Antena 3, despre proiecte importante pentru România.

„Am văzut titluri, tensiuni în coaliție, ziariștii m-au întrebat cum merg negocierile. Și noi de la ALDE și cei de la PSD am urmărit același obiectiv. Nu au fost negocieri, ci discuții. Obiectivul a fost realizarea unui buget axat pe investiții. Ceilalți colegi de la PSD au vrut același lucru. Scopul, printre altele, e asigurarea coeziunii, să manifestăm solidaritate către regiunile mai puțin dezvoltate. Moldova să spunem că este regiunea unde trebuie făcute mai multe investiții în infrastructură. Pe Moldova, partea de autostrăzi, avem Târgu-Neamț - Târgu Mureș, Ploiești - Suceava, studiu de fezabilitate și proiect tehnic, centura Bacăului, este prevăzut proiectul pentru tronsonul Târgu-Neamț - Iași. Botoșani - Târgu Frumos este deja proiectarea pentru execuție pentru 2019. Bârlad, Vaslui, Iași, Suceava, șoselele de centură. Calea de ferat rapidă București - Iași. Sunt bugetate, eu aș vrea să înceapă mâine și să se termine la sfârșitul anului, dar nu se pot sări niște etape", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu.

„Anul acesta, CNAIR s-au angajat că vor finaliza Lujoj - Deva, Sebeș - Turda, culoarul 4 din Autostrada Transilvania, Sibiu-Făgăraș, 73 de kilometri, finalizare în 2020. (...) Cu o urmărire atentă a acestor proiecte vom putea avea la sfârșitul anului un număr record de kilometri", a mai spus președintele Senatului.

VEZI ȘI: Suspendare Iohannis. Tăriceanu: El știe că un astfel de gest ar...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel