EXCLUSIV  Austria taie alocațiile copiilor români. Grapini, semnal de alarmă

Austria taie alocațiile pentru copiii care provin din țările mai puțin dezvoltate. Maria Grapini, prezentă la interviurile DCNews, a declarat că nu este de acord cu proiectul de lege finalizat. Europarlamentarul a pornit o interpelare către Comisia Europeană.

Austria cere tăierea alocațiilor pentru copiii care provin din țările mai puțin dezvoltate. Maria Grapini a declarat la interviurile DCNews că nu este de acord cu proiectul de lege finalizat al Austriei. Europarlamentarul  a pornit o interpelare către Comisia Europeană.

Am dat drumul la o interpelare pentru Comisie. În momentul în care am auzit de poziția Austriei, imediat am făcut această întrebare scrisă. Mă bucur că sunt eurodeputați care s-au solidarizat cu poziția pe care o am și eu, și anume că nu este normal să fie așa. Am primit mai multe scrisori de la cetățeni din Austria și mă oblig să duc acest mesaj la Comisia Europeană pentru că nu înțeleg cum poate să existe o asemenea decizie într-o piață unică, unde mobilitatea forței de muncă, a cetățenilor este garantată și cu mobilitatea merg toate, alocațiile pentru copii, indemnizațiile pentru copii, asigurările de sănătate., a declarat Maria Grapini.

Mai multe detalii AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel