Orban: Miza alegerilor prezidențiale. Ieșire masivă la vot, trebuie sancționat!

Având în vedere refuzul președintelui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu contracandidatul său Viorica Dăncilă, multă lume își pune întrebări legate de miza acestor alegeri prezidențiale.

Ludovic Orban a fost invitat la ”Legile Puterii”, de la Realitatea Tv, luni seara, unde a dezbătut câteva teme din agenda Guvernului dar și teme de campanie electorală:

Eu cred că aceste alegeri au o miză. Înfrângerea PSD, după o proastă guvernare și pentru utilizarea puterii, nu pentru binele cetățeanului, ci în folos propriu, în folosul propriei clientele politice, în folosul liderilor și a baronilor PSD. Eu cred că trebuie sancționat acest comportament printr-o ieșire masivă la vot și prin susținerea peședintelui Iohannis astfel încât PSD să încaseze o înfrângere așa cum merită după acest comportament”, a spus premierul.

”Ceea ce face după turul întăi este de neacceptat. Cum poți să cultivi minciuna? Orice om de bun simț, care are o minimă capacitate de evaluare, care are un minim discernământ își dă seama că ăștia spun niște gogomănii fără margini, care n-au nicio legătură cu realitatea”, a completat Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel