ATAC TERORIST în FRANȚA, la CHARLIE HEBDO. MAE: Românii care călătoresc în Franța să fie prudenți!

ATACA TERORIST în FRANȚA, la CHARLIE HEBDO. MAE a transmis o informare de călătorie în care recomandă cetăţenilor români care urmează să călătorească sau se află deja pe teritoriul Franţei, cu precădere în zona capitalei Paris, să manifeste prudență sporită.

"Ministerul Afacerilor Externe amintește faptul că autoritățile franceze au decis să instituie nivelul maxim de alertă pentru nordul Franţei, context în care se recomandă cetăţenilor români care urmează să călătorească sau se află deja pe teritoriul Republicii Franceze, cu precădere în zona capitalei Paris (regiunile Ile-de-France și Picardie), să manifeste prudenţă sporită", se arată în comunicatul remis vineri de MAE.

CITEȘTE ȘI: ATAC TERORIST în FRANȚA, la CHARLIE HEBDO. Tricolorul, ziarul lui Vadim Tudor: Atacul din Franța, o făcătură! 

Ministerul de Externe atenţionează asupra faptului că deplasarea cu mijloacele de transport în comun, în special metroul şi RER-ul, în special în zona pariziană, poate fi îngreunată din cauza restricţiilor impuse de poliţia franceză.

De asemenea, s-au instituit măsuri de siguranţă sporite în marile centre comerciale, instituţii publice, lăcașuri de cult şi de învăţământ, precum şi în împrejurimile obiectivelor turistice, ceea ce poate perturba accesul în incinta acestora, menţionează sursa citată.

CITEȘTE ȘI: Atac terorist Charlie Hebdo, revendicat de ISIS - DPA

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care călătoresc în Franţa în această perioadă ca, anterior efectuării deplasării, să urmărească cu atenţie recomandările şi avertizările emise de autorităţile franceze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel