Urmărește emisiunea live


Atac Nisa. Un al patrulea român a fost dat dispărut

Un român în vârstă de 40 de ani este dat dispărut şi este căutat de apropiaţi în urma atacului de joi de la Nisa, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook "SOS Nice", el fiind a patra persoană de cetăţenie română dispărută în acest moment.

Anunţul a fost postat în cursul nopţii de luni spre marţi, iar potrivit acestuia, un bărbat în vârstă de 40 de ani, pe nume Barbu Ştefan Valentin, este dat dispărut, fiind căutat la acest moment, scrie news.ro.

Este a patra persoană dată dispărută în acest moment, după ce, tot prin pagina de Facebook SOS Nice, a fost căutată o familie, soţ, soţie şi copil minor. Femeia şi copilul au fost găsiţi în spitale din Nisa, însă bărbatul - Cristian Coman, în vârstă de 34 de ani, este în continuare căutat.

Luni, pe aceeaşi pagină de Facebook au apărut informaţii despre un alt cuplu dat dispărut. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani - Alexandru Goldan - şi prietena sa, Elena, în vârstă de 31 de ani.

În cazul celor doi, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a informat că până în prezent nu au fost primite solicitări telefonice sau prin e-mail cu privire la persoanele menţionate.

"Conform instrucţiunilor Celulei de Criza a MAE, Ambasada României la Paris a solicitat asistenţa specifică autorităţilor franceze competente. Verificările cu privire la aceste persoane sunt în curs", preciza MAE într-un comunicat de presă transmis luni după-amiază.

Pe pagina de Facebook SOS Nice au fost postate, încă de joi, imagini cu persoane care încă sunt dispărute, în urma atentatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel