ATAC de CRĂCIUN la BERLIN. Hurezeanu, mărturie cumplită

Emil Hurezeanu, ambasadorul României la Berlin, a oferit primele informații după evenimentul îngrozitor de la Berlin unde un camion a intrat luni seară în mulțimea aflată la un târg de Crăciun.

VEZI ȘI: BERLIN: Un CAMION a intrat în PLIN în mulțime la un târg de Crăciun-VIDEO UPDATE

"Posturile germane abia în ultimele minute și-au întrerupt programele cu informații și imagini de la locul atentatului. Se poate vedea un camion de 20 de tone în mijlocul târgului de Crăciun. Se văd oameni agitați, speriați și ambulanțe. Principala stradă de acces spre această zonă a fost închisă; la fel și străzile din jur. Purtătorii de cuvânt ai Poliției spun că există indicii că a fost un atentat, mai mulți morți și răniți. Alte surse spun că a fost doar un mort. Încă nu se știu foarte multe lucruri.

Berlinul era o scenă în pericol. Existau mai mule avertismente, inclusiv din partea minstrului de Interne, dar și din partea presei. (...) Sunt zeci de mii de refugiați în Germania. (...) Evenimentul s-a produs la un sfert de oră de locul unde mă aflu. Berlinul este un oraș foarte extins. Spre deosebire de Franța, pericolul terorist nu este foarte acut în sensul mediatic, adică nu există alarme rapide, instantanee, există o stare mai degrabă de așteptare tensionată a unor posibile atentate. Totuși, la Berlin, până acum nu au avut astfel de atentate", a spus Emil Hurezeanu la Digi 24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel