Atac armat la un liceu. Opt persoane ucise

Alarmă într-un liceu din Santa Fe, Texas, Statele Unite după ce poliţia a primit un apel prin care se anunţa că un bărbat a început să tragă într-una dintre clase.

UPDATE: Mai multe persoane au murit după un atac armat produs într-un liceu din Santa Fe, Texas. Potrivit primelor informaţii ar fi vorba despre opt victime, relatează bbc.com.

O persoană a fost reţinută de către poliţişti dar nu se ştie încă dacă atacatorul este sau nu elev. Este al treilea caz de acest gen produs în Statele Unite în ultimele 7 zile. 

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a reacţionat pe Twitter, transmiţând următorul mesaj: Focuri de armă într-o şcoală din Texas. Rapoartele preliminare nu arată bine. Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toţi." 

Focuri de armă într-un liceul din Santa Fe, Texas, Statele Unite. Potrivit unui martor, un bărbat înarmat a intrat în incinta liceului şi a început să tragă cu o puşcă. Incidentul a avut loc dimineaţa, între 7.30 şi 7.45, ora locală. 

Martorul susţine că a văzut cum o fată a fost împuşcată în picior. Peste 20 de poliţişti au sosit la faţa locului. Elevii au fost evacuaţi din clădire, iar poliţiştii le verifică ghiozdanele. Santa Fe este un oraş cu o populaţie de circa 13.000 de oameni, iar liceul în care a fost raportat incidentul are înscrişi circa 1.400 de elevi, relatează edition.cnn.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel