Asasinarea lui Obama, în coloanele unui ziar pentru evrei din SUA

Secret-Service
Secret-Service

Secret Service este în alertă, după ce, într-un articol al unui  ziar destinat evreilor din Atlanta  se vorbește despre asasinarea președintelui SUA, Barack Obama. Deocamdată, Casa Albă a refuzat să comenteze situația.

Andrew Adler, proprietarul şi editorul publicaţiei Atlanta Jewish Times, a scris în într-un articol din 13 ianuarie despre ameninţarea reprezentată de Iran pentru Israel. El a afirmat că, din punctul său de vedere, Israelul dispune de trei opţiuni pentru a contracara regimul iranian.

Una dintre ele este asasinarea "preşedintelui pentru a asigura existenţa Israelului". "Daţi aprobare agenţilor Mossad din SUA să elimine un preşedinte considerat neprietenos faţă de Israel, pentru ca actualul vicepreşedinte să îi ia locul şi să dicteze că politica Statelor Unite include să ajute statul israelian să îşi distrugă inamicii", a scris Adler.

Un purtător de cuvânt al Secret Service, George Ogilvie, a declarat duminică pentru CNN: "Suntem la curent. Facem paşii adecvaţi în anchetă".

Adler nu a putut fi contactat pentru a comenta, însă agenţia de presă Jewish Telegraphic Agency l-a citat vineri: "regret foarte mult. Aș vrea să nu fi făcut deloc referire la acest lucru".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel