Aroganța unui tânăr: Facebook i-a dat 3 miliarde de dolari. A refuzat

evan_spiegel3
evan_spiegel3

Un tânăr de doar 23 de ani a refuzat un cec de trei miliarde de dolari din partea lui Mark Zuckerberg. Tânărul s-a lăsat de școală pentru aplicația Snapchat și s-a mutat în casa tatălui său. 

Evan Spiegel s-a lăsat în anul 2012 de școală. El era student de Stanford, dar a renunțat la viața de cămin și s-a mutat cu tatăl său, care-l întreținea. Evan a renunțat la școală pentru Snapchat, un sistem de mesagerie unic până în prezent și asta pentru că mesajele trimise se șterg la scurt timp de la livrare.

"Ideea mi-a venit în momentul în care un prieten mi-a spus că regretă unele mesaje pe care le-a trimis într-o seară. Atunci am zis să construim un serviciu care oferă un sistem de mesagerie în care și cele mai regretabile mesaje, fotografii și videoclipuri trimise mai departe pot fi șterse", povestește tânărul.

Snapchat a atras atenția tuturor site-urilor și publicațiilor de top din IT și reprezintă motorul de transmitere a sute de milioane de mesaje în fiecare zi. Succesul uriaș i-a atras atenția lui Mark Zuckerberg, care i-a propus lui Evan o afacere de preluare, în valoare de 3 miliarde de dolari, notează Wall Street Journal, potrivit Yoda. Tânărul a refuzat oferta. El se așteaptă să câștige mai mulți bani în anul 2014. Poate părea o nebunie, însă Facebook i-a mai făcut o ofertă în urmă cu o lună, de un miliard de euro.

Evan locuiește și lucrează în continuare la dezvoltarea sistemului său și spune, glumind: “Cât mai stau acolo? Până o să mă dea afară".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel