Antonescu, răspuns pentru cei care aruncă "blesteme"

antonescu
antonescu

Crin Antonescu a răspuns celor despre care spune că parcă aruncă blesteme de tipul "nu o să fie, nu o să fie". Bineînțeles, vorbim despre un deznodământ în urma alegerilor prezidențiale din 2014, deznodământ care, din perspectiva USL, este: Crin Antonescu, președintele României. Din perspectiva lui Traian Băsescu, așa cum a fost enunțată de curând, este: "Crin Antonescu nu o să fie niciodată președinte". Liderul PNL a răspuns acestei ultime poziții. 

Despre susținerea pe care o primește de la partenerii din USL pentru alegerile prezidențiale, Crin Antonescu a declarat, la Antena 3, că "Nu am pus niciodată la îndoială fermitatea angajamentelor partenerilor mei. Am avut opinii și divergențe, pe care le-am rezolvat mereu".

Liderul liberal a adăugat: "Nu o să răspund celor care parcă aruncă blesteme de tipul "nu o să fie, nu o să fie". Eu am  altă treabă, am alte lucruri de rezolvat".

Crin Antonescu a explicat: "Dânșii (Opoziția n.r.), neavând un candidat, nu au decât o singură speranță așa cum a avut și în 2012. Vă amintiți cât de puternică a fost tema că USL-ul nu rezistă și nu face 50% plus unu, cât a insistat Traian Băsescu că nu-l pune prim-ministru pe Victor Ponta. Eu am altă treabă. Nu accept postura pe care această discuție mi-o conferă: un om politic, un individ, un obiect, care stă și așteaptă să fie pus sau nu președinte".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel