Antonescu nu-şi strică statistica: este din nou fruntaşul absenţilor în Senat

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Crin Antonescu este din nou fruntaş la absenţe. Când vine vorba de prezenţa la voturile finale electronice din plenul Senatului din acest mandat, Institutul pentru Politici Publice l-a desemnat din nou pe Crin Antonescu drept cel mai chiulangiu senator. Crin Antonescu este preşedintele Senatului în acest moment.

[caption id="attachment_238918" align="alignleft" width="310"] foto: mediafax[/caption]

Dacă cel mai harnic senator este democrat liberalul de Timiş, Gheorghe David, cu o prezenţă de 98%, Crin Antonescu este la sfârşitul listei, mai exact ocupă locul 110. Acesta are o prezenţă de 6,1%, şi asta pentru că a votat doar de 129 de ori dintr-un total de peste 2100 de voturi finale, exprimate în Senat.

Antonescu este urmat în topul parlamentarilor cu cea mai redusă prezenţă, în ordine, de senatorii Cătălin Voicu (PSD), Ioan Ghişe (PNL), Attila Vereştoy (UDMR), Liviu Câmpanu (UNPR), Dan Radu Ruşanu (PNL), Ion Toma (UNPR), Gyorgy Frunda (UDMR), Dan Şova (PSD), Ion Vasile, Miron Mitrea (PSD), Ioan Chelaru (PSD) sau Cristian David (PNL).

În aceeași situație se află și deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, care a înregistrat, în mandatul actual, 2008-2012, cea mai mică prezenţă nominală la voturile finale în Camera Deputaţilor.

Acesta a înregistrat o prezenţă de doar 27,1 % în cei patru ani de mandat, fiind cap de listă, cu 580 de voturi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel