Antonescu: "Nu am nimic de discutat cu Ponta". Premierul tace

Premierul Victor Ponta, după o zi de acuzații dure în USL, a declarat că va purta o discuție cu liderul liberal Crin Antonescu. Cel din urmă consideră însă că nu este nimic de discutat. 

antonescu, ponta, premier, tacere, scandal, usl

Preşedintele PNL a declarat, marţi, că nu are nimic de discutat cu premierul Victor Ponta referitor la ziua de luni. Întrebat dacă a discutat cu premierul Crin Antonescu a spus: "Nu, trebuia să discut, sau ce s-a întâmplat?", scrie Mediafax.

Întrebat dacă are de gând să inițieze o discuție de împăcare cu premierul, liderul liberal a răspuns: "Eu nu am nimic de discutat despre ziua de ieri".

Premierul, întrebat dacă mai dialoghează cu Crin Antonescu, nu a vrut să răspundă. Prezent la Târgoviște, a spus: "Eu vorbesc despre spitale și școli, voi vorbiți despre ce vreți".

Luni, cei doi lideri s-au acuzat reciproc de minciună. Crin Antonescu a ajuns la concluzia că nu se va rupe USL, pentru că nu mai are încredere într-un om. Cu toate acestea, deputatul PNL Ludovic Orban a susținut, luni seară, că Uniunea nu mai există din decembrie 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel