Antonescu: „Mi-ar fi milă de Băsescu și de PDL, dar nu-mi permit”

Crin Antonescu 2
Crin Antonescu 2

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Craiova, că Traian Băsescu și PDL nu mai au nicio șansă. Co-președintele USL a menționat că i-ar fi milă de șeful statului și de PDL, dar nu își permite acest lucru, singurii demni de milă fiind cei care au de suferit de pe urma acestora.

„Băsescu vorbeşte când vrea şi nu vrea, vrute şi nevrute, se adresează unor oameni care au plecat, ţării pusti, pe care el a pustiit-o el, noi vorbim cu România adevărată, noi vorbim pentru milioane de oameni, noi vom câştiga această bătălie în numele a milioane de români, pentru milioane de români. (...) Mi-ar fi şi milă de Băsescu şi de PDL dacă mi-aş putea permite acest lucru, dar nu îmi permit acest lucru şi nu ne putem permite acest lucru, pentru că dacă avem milă trebuie să ne fie milă de oamenii pe care i-au jefuit, trebuie să ne fie milă de oamenii pe care i-au lăsat pe drumuri, trebuie să ne fie milă de oamenii pe care i-au minţit, de onoarea care a fost pătată de ei. Dragi prieteni, cu dreptate, cu cinste, cu onoare până la capăt, fără milă, victorie cu fiecare vot, victorie pentru fiecare român”, a spus liderul PNL la Craiova, potrivit NewsIn.

De asemenea, profitând de prezenţa lui Hannes Swoboda, liderul grupului europarlamentar al Socialiştilor şi Democratilor, dar şi de cea a lui Graham Watson, liderul liberalilor din PE, la mitingul USL de la Craiova, Antonescu i-a prezentat pe aceştia ca fiind „responsabilii europeni conştienţi” de faptul că certificatul de democrat şi european este dat de votul oamenilor, apreciind că preşedintele Traian Băsescu nu mai poate minţi Europa.

„Adversarii noştri care sunt şi au fost adversarii înverşunaţi ai propriilor compatrioţi mai au astăzi puţine speranţe, ce speranţe mai are Băsescu. Că poate găseşte un alt prim - ministru? Nicio şansă. Victor Ponta va fi prim - ministru. Ce speranţă mai are? Că ne vom dezbina, acum când suntem victorioşi? A încercat doi ani de zile, în fiecare zi, am rezistat, aşa cum nimeni nu a rezistat. (...) Băsescu, nu ai nicio şansă! Ce speranţă mai are Băsescu? Aceea că Europa se va lăsa minţită din nou, nicio şansă. Iată Europa aici, iată-l pe Swoboda aici, pe Graham Watson, liderul liberalilor aici, iată-i pe toţi responsabilii europeni conştienţi că un singur lucru îşi dă certificatul de democrat şi european, pe votul oamenilor şi pe votul oamenilor scrie azi USL”, a mai declarat liderul liberal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel