COD GALBEN  ANM Cod GALBEN de furtună 15 mai

ANM, avertizare meteo, furtuna
ANM, avertizare meteo, furtuna

ANM Cod GALBEN 15 mai. Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting de vreme instabilă. 

ANM Cod GALBEN 15 mai  Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o avertizare nowcasting Cod galben de vreme instabilă, valabilă în zone din Transilvania şi Banat, pe durata următoarei ore. 

ANM Cod GALBEN 15 mai  Astfel, până la ora 14:00, în localităţi din judeţele Arad, Bihor şi Timiş se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse care pot cumula 20-25 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, posibil, grindină de mici dimensiuni. 

ANM Cod GALBEN 15 mai Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM. 

Meteorologii estimează pentru următoarele două săptămâni (15 - 27 mai) o vreme oscilantă, dar cu tendinţă de încălzire, în unele zone din ţară urmând să se înregistreze valori termice peste media perioadei din calendar, iar probabilitatea de apariţie a ploilor mai însemnate cantitativ va fi mai mare atât pe 15 - 16 mai, cât şi pe 19 mai, relevă prognoza de specialitate, publicată, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel