Andreea Bălan, primele imagini cu fetiţa ei: " Uitaţi-vă la ea"

Andreea Bălan a postat pe contul său de youtube primul filmuleţ cu fetiţa ei, Clara Maria. Cântăreaţa a suferit un stop-cardiac în timpul operaţiei de cezariană, însă se pare că acum se simte bine. 

Andreea Bălan a postat pe contul său de youtube un filmuleţ în care o prezintă fanilor pe micuţa Clara Maria.

"Uitaţi ce păr are. E brunetă ca taică-su.Uitaţi-vă la ea, e mititică, e cât o palmă, drăguţa de ea. Abia a mâncat şi acum o sa doarmă 3-4 ore. Mă bucură că mănâncă la un interval destul de mare. Mi-a venit şi mie laptele, deci o să fie hrănită şi cu laptele meu şi cu lapte praf.  Mă bucur că sunt sănătosă, că am trecut cu bine prin această experienţă.  O astfel de experienţă te schimbă inevitabil pentru toată viaţa şi te face să apreciezi mai mult ceea ce ai", a spus Andreea Bălan în filmuleţul postat pe youtube. 

Luni, 4 martie, Andreea Bălan a adus-o pe lume pe Clara Maria, cel de-al doilea copil al său și al soțului ei, actorul George Burcea. O fetiță sănătoasă, care a cântărit la naștere 3,2 kg. În timpul nașterii prin cezariană, au apărut însă complicații grave, în urma cărora Andreea a intrat într-un stop cardio-respirator. Ulterior, medicii au declarat că Andreea a suferit o embolie amniotică, o complicație care se întâmplă o dată la 80.000 de cazuri, doar 10% dintre paciente reușind să supraviețuiască.

Andreea Bălan și George Burcea mai au o fetiță, Ella Maya, în vârstă de doi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel