Anchetă Răzvan Ciobanu. Bărbatul care s-ar fi aflat în mașina designerului. Lazarus: Nu a fost audiat

Alexandru Ichim / 11 mai 2019 / 23:19
Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu

În direct la România TV jurnalistul Luis Lazarus a vorbit despre bărbatul care s-ar fi aflat în mașină cu Răzvan Ciobanu. 

Imaginile au fost făcute publice la România TV. Bărbatul s-ar fi aflat în mașină cu designerul Răzvan Ciobanu în ziua accidentului. Luis Lazarus a precizat la România TV că bărbatul nu ar fi fost audiat de anchetatori.

”Acest prieten al lui Răzvan a fost văzut cu Răzvan în zona festivalului la care a fost la Constanța. S-au urcat în mașină și au plecat împreună. Asta este o altă persoană, nu persoana care a coborât după 800 de metri după ce au plecat. Atunci când a plecat de la festival s-a întâlnit cu acest bărbat. Am încercat să discut cu el și mi-a spus că dacă e vorba de Răzvan Ciobanu nu dorește să discute. Și i-am spus că sper să fie mai cooperant cu poliția. Nu înțeleg de ce nu îl audiază. Nu a fost audiat până acum”, a precizat Luis Lazarus la România TV. 

Vezi și: Anchetă Răzvan Ciobanu. Lazarus: Acesta este mesajul din telefonul designerului

Familia lui Răzvan Ciobanu este devastată după moartea designerului. Părinţii au decis să angajeze detectivi particulari pentru a afla ce s-a întâmplat cu fiul lor în acea noapte tragică.

Vezi și: Moarte Răzvan Ciobanu. Detectivii particulari au început ancheta

Părinții lui Răzvan Ciobanu, mesaj sfâșietor după moartea designerului: ''Poate te vor lăsa să te odihnești...''