Ambasadorul Olandei, la masă cu Iordache. Ministerul de Externe al Olandei, REACȚIE

Ministerul de Externe al Olandei a emis un comunicat ca urmare a unei solicitări înaintate de Dan Mașca, președintele Partidului Oamenilor Liberi din Târgu Mureș după ce ambasadorul Olandei, Stella Ronner Grubacic, a stat la masă cu Nelu Iordache.

"Ambasadorul Ronner a petrecut Revelionul împreună cu familia, fiind în vacanță la schi. Se afla în timpul liber și nu își exercita atribuțiile de ambasador.

Masa de Revelion a fost organizată de hotelul la care s-a cazat doamna Ronner împreună cu familia acesteia. La eveniment au participat sute de invitați. Repartizarea pe scaune a fost realizată de hotel, în baza rezervărilor. Nu a existat nicio discuție între ambasador și conducerea hotelului despre repartizarea invitaților pe scaune. Prin urmare, ea nu a știut cine va sta la masă împreună cu familia ei.

Olanda se implică în luptă împotriva corupției din România. De exemplu, la data de 22 decembrie, Olanda (împreună cu Franța, Germania, Suedia, Danemarca, Belgia și Finlanda) au tras un semnal de alarmă. În acest comunicat, reprezentanții acestor state și-au exprimat îngrijorarea cu privire la cele trei legi adoptate care vor îngreuna acțiunile procurorilor în lupta împotriva corupției", se arată în comunicatul emis de Ministerul de Externe al Olandei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel