Alina Gorghiu a dezvăluit primul lucru pe care îl va face PNL când va prelua puterea

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat, miercuri, care va fi primul lucru pe care liberalii îl vor face când vor avea majoritatea în Parlament.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, liderul PNL a afirmat că primul lucru pe care liberalii îl vor face când vor avea majoritatea în Parlament va fi să extindă posibilitatea de aplicare a votului prin corespondență pentru celelalte tipuri de scrutin.

”Astăzi este o zi importantă în Parlament, la finalul căreia am speranța că vom avea, în sfârșit, o lege cerută de societatea românească și necesară democrației noastre: legea votului prin corespondență. Reglementarea acestui tip de vot în România este o realizare în sine. Avem datoria să o susținem, chiar dacă legea, așa cum a amendat-o PSD, nu este una perfectă.

PNL a insistat ca votul prin corespondență să fie aplicabil la toate tipurile de alegeri, nu doar pentru cele parlamentare. Primul lucru pe care îl vom face atunci când vom avea majoritatea în Parlament va fi să extindem posibilitatea de aplicare a votului prin corespondență pentru celelalte tipuri de scrutin. Ne vom asigura, astfel, că în 2019, oriunde s-ar afla, românii nu vor mai îndura umilințe ca să-și aleagă președintele”, a scris Alina Gorghiu pe rețeaua de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel