EXCLUSIV  Alfred Bulai a avut DREPTATE! A prezis rezultatul de la prezidențiale 2019 cu o zi mai devreme

Dăncilă
Dăncilă

Politologul Alfred Bulai este singurul care a avut dreptate în ceea ce privește votul de la prezidențiale 2019: a prezis rezultatul cu o zi mai devreme.

Mulți analiști credeau că valul votanților de dreapta vine mai pe seară la urne, lucru care de această dată nu s-a întâmplat. S-au tras curbele, au făcut calcule și au zis că va fi răsturnare de situație: vine Dan Barna tare din urmă și, până la ora 21.00, recuperează și o depășește pe Viorica Dăncilă. 

Cei care votau seara erau mobilizați cu un sms, cu vreo emoție. De data aceasta, USR și-a îndemnat susținătorii să meargă la vot încă de dimineață, mecanism care a funcționat și la europarlamentare, lucru de care analiștii nu au mai ținut cont. Spre seară, diferența dintre Barna și Dăncilă a crescut. Singurul care a anticipat acest lucru a fost politologul Alfred Bulai.

"În liga întâi nu poți câștiga meciul doar cu o extremă formidabilă sau cu un portar genial, îți trebuie o echipă puternică. Doar cu o campanie de Facebook, oricât de bună ar fi, nu poți aduna toate voturile necesare pentru o finală prezidențială. Aparatul de partid, mobilizarea rețelelor este importantă mai ales în turul întâi. De aceea cred că în finală vor ajunge Iohannis și Dăncilă. (...) Dacă Iohannis e văzut ca un tip impunător, chiar dacă mai lent, care însă nu te face de râs în fața unor alți lideri, dimpotrivă, Barna poate fi considerat de publicul matur un lungan caraghios, care poartă ciorapi de două culori și interpretează fals rolurile cerute de regizorul de campanie. Tehnica prin care îți construiești o imagine pe Facebook poate dăuna imaginii în lumea reală", a spus Bulai înainte de votul la prezidențiale 2019.

VEZI AICI ARTICOLUL complet REALIZAT CU AJUTORUL POLITOLOGULUI ALFRED BULAI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel