Alexis Bledel - NU scrie numele ei pe internet. Risc uriaș

O actriță a fost desemnată cea mai periculoasă celebritate online în 2019, deoarece o căutare a numelui acesteia pe internet poate infecta computerele cu viruşi.

Actrița americană Alexis Bledel, star al serialului „Fetele Gilmore / Gilmore Girls”, a fost desemnată cea mai periculoasă celebritate online în 2019, deoarece o căutare a numelui acesteia pe internet poate infecta computerele cu viruşi, informează apnews.com.

Atunci când un utilizator scrie numele „Alexis Bledel” pe un motor de căutare online are cele mai mari şanse să intre pe site-uri de pe care calculatorul său să ia viruşi, conform companiei de securitate online McAfee.

În topul celor mai periculoase celebrități online anul acesta au mai fost incluși, în ordine, realizatorul de talk show-uri James Corden, starul „Game of Thrones” Sophie Turner, actrițele Anna Kendrick și Lupita Nyong'o, vedeta TV Jimmy Fallon, starul artelor marțiale Jackie Chan, artiștii rap Lil Wayne/

Topul făcut public anual de compania McAfee are scopul de a sublinia faptul că este periculos să deschizi link-uri suspecte, notează Mediafax. Hackerii obișnuiesc să atașeze numele unor vedete la programe infectate, în speranța că fanii acestora vor cădea victime.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel