Urmărește emisiunea live


Alex Coita, risc asumat de Dăncilă. Oana Zamfir, moment decisiv

Alex Coita
Alex Coita

Alex Coita și Oana Zamfir au discutat despre dezbaterea organizată de Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis organizează, marți, de la ora 19.00, o dezbatere cu politologi, jurnaliști și formatori de opinie. Viorica Dăncilă a afirmat că ia în calcul varianta de a participa la eveniment.

Oana Zamfir l-a întrebat, marți după-amiază, pe Alex Coita, prezent în platoul Antena 3, cu ce ne alegem după dezbatere. De asemenea, l-a întrebat dacă se va produce o schimbare „în mentalul colectiv" în cazul în care Viorica Dăncilă alege să se ducă la dezbatere.

„Nu ne alegem cu nimic de pe urma acestui monolog. Practic, este un fel de tenis la perete al domnului președinte Klaus Iohannis”, a răspuns Alex Coita, adăugând ulterior: „Mai bine, nu mai organiza acest simulacru de dezbatere și se mulțumea cu conferința de presă de săptămâna trecută. Oricum, înțeleg că trebuie să plece din țară. E ocupat, deci mai bine nu făcea nimic.”

„E un punct mort în democrația românească – știu că sună poate dramatic – dar chiar așa este. Nu se poate să nu ai dezbatere", a completa Alex Coita.

Mutarea lui Dăncilă

„Cred că doamna Dăncilă trebuie să facă un pas. Să-și asume un risc. (...) Dacă nu reușește să-l scoată din zona de confort, să rupă ritmul, să creeze o emoție puternică prin care să expună anumite vulnerabilități ale președintelui în funcție, probabil că ne așteptăm la un final previzibil", a afirmat Alex Coita.

Oana Zamfir, moment decisiv

La finalul emisiunii „Obiectiv", Oana Zamfir a spus: „Aștept și eu cu mult interes această întâlnire. Vom vedea dacă, după acest moment, vom afla ceva decisiv despre domnul Iohannis – în bine, în rău - , despre doamna Dăncilă – în bine, în rău."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel