Alegeri PSD. Plumb: Cu părere de rău vă spun...

Rovana Plumb a făcut o serie de delclarații, în această dimineață.

Partidul Social Democrat este cel mai pro-european partid, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a criticat europarlamentarii români care denigrează România la Bruxelles.

"PSD este cel mai pro-european partid. Noi am fost cei care am vorbit prima oară de necesitatea ca România să fie membră a Uniunii Europene. Parcursul european al României este ireversibil. Cu părere de rău vă spun însă că sunt europarlamentari, adversari politici, care denigrează România, care votează împotriva României. Acest lucru este inacceptabil, nu există nicio justificare să votezi împotriva propriei ţări. Trebuie să trimitem în Parlamentul European patrioţi. România are nevoie de patrioţi în instituţiile europene. Avem în Brăila 534 de obiective finanţate din fonduri europene, în valoare de peste 1,1 miliarde lei. Toate sunt în curs în implementare. La podul peste Dunăre se lucrează la aplicaţia pentru finanţarea UE, sperăm să fie gata în primul semestru al acestui an", a declarat Rovana Plumb, la Conferinţa extraordinară de alegeri a conducerii PSD Brăila.

Vezi și: Indemnizaţie socială pensionari. Casa de Pensii, anunț important

"Mă bucur enorm de mult"

Pentru ocuparea funcţiei de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Brăila, care numără 10.000 de membri activi, s-a înscris un singur candidat, şi anume senatorul Ion Rotaru, cel care a condus filiala şi înainte ca această poziţie să fie preluată de fostul premier Mihai Tudose.

"Ion Rotaru este un bun coleg, un om profesionist, mă bucur enorm de mult că îşi va asuma conducerea PSD Brăila, o organizaţie puternică. Vă respect şi vă stimez. Sunteţi o organizaţie mare, împreună facem parte din cel mai mare partid din România. Educaţia şi sănătatea sunt domenii prioritare în care PSD investeşte", a spus Rovana Plumb.

Vezi și: DIETĂ. Carmen Brumă, mit spulberat: Sportul nu te slăbește! Este matematică simplă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel