Alegeri prezidențiale. Ramona Ioana Bruynseels: Trebuie să scăpăm de blestemul României!

Ramona Ioana Bruynseels
Ramona Ioana Bruynseels

Înconjurată de familie și de zeci de susținători, Ramona Ioana Bruynseels, candidatul propus de Partidul Puterii Umaniste (social liberal) la Președinția României, și-a lansat pe 15 octombrie, programul politic la Cluj Napoca, orașul în care s-a născut.

Eliminarea imunității și a privilegiilor politicienilor reprezintă unul dintre principiile fundamentale ale candidatului umanist: „Este o condiție esențială pentru a eradica abuzurile și corupția, pentru a construi cu demnitate, onoare și curaj o Românie umanistă prosperă și respectată. Imunitatea este una dintre principalele surse ale răului din societatea noastră", a declarat Ramona Ioana Bruynseels în cadrul evenimentului de lansare din Cluj.

Un alt principiu esențial din programul politic al primei femei înscrise în cursa pentru Cotroceni îl reprezintă reclădirea mândriei de a fi român: „Conservarea și promovarea identității și valorilor naționale trebuie să fie prioritatea absolută a viitorului președinte al României. (...) Trebuie să scăpam de blestemul României, de a nu fi condusă de lideri pentru care patriotismului să fie o valoare profundă, nu doar o tema bifată în unele discursuri".

De asemena, crearea unei adevărate clase de mijloc în România, o clasă de antreprenori și salariați plătiți corect de firmele pentru care lucrează, este un obiectiv major care face parte din programul politic al Ramonei Ioana Bruynseels.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel