EXCLUSIV  Alegeri prezidențiale - Borza: Diaconu nu mai contează. Cine urcă în preferințe. ”Este revelația. Am pariat pe el”

Deputatul Remus Borza a analizat evenimentele politice de actualitate, în emisiunea DC News, în care a explicat și ce permutări vor avea loc pe scena politică, în perspectiva alegerilor prezidențiale. 

Mircea Diaconu este candidatul pe care mizează Pro România, însă deputatul Remus Borza nu-i dă șanse:

Mircea Diaconu nu mai contează! Din punctul meu de  vedere, vine din urmă Theodor Paleologu, care este revelația, și eu am pariat pe el. Are discurs, e un intelectual autentic și un tip echilibrat”, a susținut Remus Borza.

Întrebat cine va fi eliminat pentru a urca în preferințele electoratului Paleologu, deputatul a spus:

”În locul lui Mircea Diaconu. Chiar e posibil, pentru că sunt 5 procente între Barna și Paleologu. Însă, după scandalul Rise Project, să vedem câte procente pierde Barna și, în mod automat, câte dintre aceste procente pierdute de Barna se vor regăsi la Paleologu. Ambele candidaturi sunt pe același electorat”, a mai precizat Remus Borza.

Mai multe informații despre evoluția candidaturilor pentru alegerile prezidențiale, dar și despre alte probleme privind politica la vârf în România, aflați din interviul de mai jos:

VIDEO

 

 

 

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28