Alegeri prezidențiale 2019. Hunor: Au împins intenționat moţiunea cât mai aproape de campanie

Kelemen Hunor FOTO AGERPRES
Kelemen Hunor FOTO AGERPRES

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, consideră că moţiunea de cenzură a fost împinsă intenţionat cât mai aproape de campania electorală.

"Au împins moţiunea de cenzură cât mai aproape de campania electorală. (...) A fost o chestie intenţionată. Au împins cât mai repede şi dacă se poate menţine aşa până la primul tur...", a declarat Kelemen Hunor marţi seară la Realitatea TV.

În opinia acestuia, moţiunea de cenzură ar fi trebuit depusă la începutul lunii septembrie, pentru a putea avea în campania electorală pentru prezidenţiale "dezbateri despre viitorul României din punctul de vedere al candidaţilor".

"Era foarte clar"

"Din punctul meu de vedere, era foarte clar. În prima zi din septembrie trebuia depusă moţiunea de cenzură, demult am fi terminat această criză guvernamentală. Ori trecea moţiunea, ori rămânea Guvernul, dar acum am putea face dezbateri despre viitorul României din punctul de vedere al candidaţilor la Preşedinţia României. Acum (...) vorbim despre lucruri care sunt importante, sunt extrem de utile, că trebuie să formezi un Guvern, dar nu vorbim despre ceea ce înseamnă campania prezidenţială, viziunea preşedintelui, viziunea candidaţilor despre România", a spus Kelemen Hunor, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel