EXCLUSIV  Alegeri 2019. Diaconu, previziune sumbră: E demență!

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Alegerile din 2019 îl îngrijorează pe Mircea Diaconu. Europarlamentarul susține că se va continua războiul și face un apel important.

Europarlamentarul Mircea Diaconu a declarat, la interviurile DCNews, că, oricare ar fi rezultatul alegerilor din 2019, războiul politic continuă, iar acest lucru nu face altceva decât mult rău României. "Deja vine 2019. Apar norii, se strâng nori pe cer, deja fiecare are țintele sale. Pe masă se așează deja, pentru 2019, niște persoane, niște personalități, niște grupuri politice. Și mă uit și eu din ce ni se pune pe masă, pentru că noi alegem din ce ni se pune pe masă, că sub masă poate să fie orice, lângă masă, genii. Dar nu, cineva pune pe masă și tu alegi dintre ei. Ce văd eu pe masă e așa: iese domnul, continuă războiul cu domnul, iese doamna, continuă războiul cu domnul. Deci oricare dintre termenii de pe masă de acum ar ieși sau ar învinge, continuă războiul cu celălalt", a declarat europarlamentarul.

Apel la clasa politică

Mircea Diaconu face apel la clasa politică de a înceta acest război care, susține el, nu se va opri odată cu alegerile."Nu vreți să ne oprim odată? Pentru că e ca un meci în care arbitrul pune mingea la centru, trage 11 metri și îți bagă gol. Arbitrul, nu altcineva. E demență! Asta e pledoaria mea, e genul meu de a vedea lucrurile", a declarat Mircea Diaconu la DCNews. 

Vezi si: Mircea Diaconu, uimit: Greu de crezut că așa ceva nu a ajuns la urechile lui Băsescu

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel