Europarlamentare. Năstase, atac la Macovei: Mercenar pentru Bruxelles

Adrian Năstase a criticat în termeni duri mai mulți europarlamentari despre care susține că au motive ascunse pentru care vor să fie pe liste pentru alegerile europarlamentare.

Adrian Năstase a scris pe blogul personal un text despre motivele ascunse ale unor politicieni care vor să se regăsească pe listele de la europarlamentare. Fostul prim-ministru susține că atât Monica Macovei, cât și alți europarlamentari sunt „mercenari" ai internationalei „Anti-corapshan".  

Citește și: Renate Weber atenționează: Pornesc acțiuni împotriva României

"Unii fac deja parte dintr-o fratie europeana"

"Urmaresc, cu oarecare atentie, configurarea listelor pentru europarlamentare. Motivele celor care vor sa fie inclusi pe liste par a fi foarte diferite. Unii vor sa se auto-exileze acolo, altii asteapta recompense de la propriul partid, altii s-au saturat de scandalurile politice interne, altii isi doresc, pur si simplu, o sinecura bine platita. Unii fac deja parte dintr-o fratie europeana, trans-nationala, utila pentru fragezirea nationalismelor politice si economice. Exista astfel de mercenari in diferite delegatii. Unii dintre ei sunt utili sa-si atace propria tara la Parlamentul European, in numele unor interese trans-nationale.

Utilizata, in calitate de ministru al justitiei, impotriva adversarilor politici, de catre cel care a creat „regimul mafiot" din Romania, Monica Macovei si-a continuat apoi opera distructiva la Bruxelles, alaturi de alti „mercenari" ai internationalei „Anti-corapshan". Repudiata de PDL, chiar si de Basescu, fostul procuror ceausist si-a creat un partid cu 10 membri mititei – M10 – din care a demisionat in noiembrie 2018, aseptand sa vada de unde ar putea veni o noua oferta de sinecura.

Anuntul sau de publicitate ar putea suna astfel: „mercenar pentru Bruxelles pentru a reprezenta Romania (sau o alta tara), astept provincia", scrie Adrian Năstase.

Citește și:Dăncilă, momente de panică în avion. Ce s-a întâmplat cu prim-ministrul și ceilalți miniștri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel