ALDE Sector 3, mobilizare exemplară pentru Mircea Diaconu

ALDE Sector 3 s-a mobilizat exemplar pentru Mircea Diaconu, astfel încât la alegerile prezidențiale de dumnică, 10 noiembrie,   21.450 dintre locuitorii sectorului, respectiv 11,24% din voturile valabil exprimate au fost pentru candidatul susținut de câtre ALDE.

Vă mulțumim, dragi prieteni, pentru că ați fost alături de noi și ați ales omul susținut de noi. Alegerea voastră ne obligă să mergem, și de-acum încolo, pe drumul inaugurat în lupta electorală de susținere a lui Mircea Diaconu. Un drum care înseamnă o legătură permanentă cu oamenii, construită pe respect și pe înțelegere, cu bună - credință, un drum care înseamnă a munci în folosul oamenilor cu decență și modestie, cu bun simț, un drum care înseamnă a ne îngriji mereu de viitorul comunității din care suntem cu toții parte.

De aici înainte, vom căuta soluția corectă atât pentru cetățenii din sector cât și pentru bucureșteni ca viitorul să ne fie mai bun și pe care să-l contruim împreună.
Vom veni la voi, în cartierul vostru, cu propunerile noastre, pentru a asculta propunerile voastre.

După modelul Mircea Diaconu

Știți foarte bine că a avut cea mai caldă campanie, că nu a purtat lupte politice și că s-a străduit să îl cunoaștem prin proiectele pe care și-ar fi dorit să le inițieze pentru fiecare categorie de cetățeni ai acestei țări.

Pentru că omul contează mai mult decât orice și pentru că noi putem fi mai buni în ceea ce facem pe bucățica noastră în fiecare zi, vă așteptăm să ne fiți alături în continuare.
Vă mulțumim încă o dată pentru că ați ales UN OM și pentru că, prin votul vostru, ați prețuit efortul nostru, al echipei ALDE Sector 3.

Mergem înainte, pentru că "și mâine e o zi!" - așa cum a spus Mircea Diaconu și așa cum e firesc, precizează organizația ALDE a Sectorului 3 într-un mesaj primit la redacție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel