Află aici cine sunt cei care l-au ucis pe bin Laden

seal 1
seal 1

Potrivit Business Insider, grupul de elită care l-a ucis pe Osama bin Laden face parte din forțele speciale navale de elită, cunoscute drept SEAL Team 6.

Această unitate de elită a fost înființată în jurul anilor '80, după o misiune de salvare eșuată din Iran. SEAL Team 6 participă la misiunile speciale de contraterorism, printre care şi operaţiunile de salvare ale ostaticilor de peste hotare. embrii grupului sunt implicați   în misiuni neconvenţionale, clandestine şi despre care nu se păstrează, de obicei, rapoarte oficiale. Ei sunt o entitate în afara armatei,  aflate adesea la limita legii.

Numărul 6 a fost ales pentru a deruta forţele sovietice în privinţa numărului acestor echipe speciale. În realitate, există doar două. Echipa 6 reuneşte cei mai bine antrenaţi ofiţeri din cadrul forţelor speciale americane. Cu toate că recruţii sunt foarte bine pregătiţi, mai mult de jumătate dintre ei cedează după cursurile de pregătire pe care trebuie să le absolve toţi nou-veniţii şi care durează între şase şi nouă luni.

Potrivit mărturiei unui fost membru al echipei SEAL 6, unitatea a folosit într-un singur an mai multă muniţie decât întregul corp de puşcaşi marini din SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel