”AEP, descindere la PSD”. Mircea Drăghici: FAKE NEWS!

Scutaru Cristina / 21 noi 2018 / 12:54 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Drăghici și Liviu Dragnea
Descriere foto: Mircea Drăghici și Liviu Dragnea

Mircea Drăghici, deputat PSD, a spus că Știripesurse.ro a dat o știre falsă. 

Respectivul site a publicat informații despre o acțiunea a inspectorilor Autorității Electorale Permanente (AEP) la sediul central al PSD. Care este realitatea a spus chiar Mircea Drăghici.

”FAKE NEWS, ȘTIRI PE SURSE

O știre cât se poate de falsă ține prima pagină din online-ul unui site de știri care părea, până nu demult, că știe ce înseamnă o sursă, o știre construită bine, verificată și extraverificată.

O știre șocantă care spune că AEP a "descins"... nici mai mult nici mai puțin: DESCINS!

În primul rând nu poate fi vorba de o descindere, nimeni nu a intrat cu forța - inspectorii au fost primiți cu brațele deschise în sediul Partidului Social Democrat la controlul pe care aceștia îl efectuează anual. Un control la care sunt supuse toate partidele politice, nu numai PSD.

Controlul care are loc în acest moment la sediul partidului este programat, de câteva luni chiar, și este aferent anului 2017. De menționat, a început pe 14 noiembrie!

Nu vă îngrijorați, nu au ce nereguli să găsească, având în vedere că toate contractele au fost făcute legal. Absolut legal!

Ceea ce este grav în tot acest context este apariția acestei știri care se încadrează perfect în tiparul celor care vin să sugrume, să pună în umbră, orice încercare de normalizare la nivel politic.

Data viitoare, sper să faceți alegerea corectă și firească: consultați Autoritatea Electorală Permanentă pentru răspunsuri adevărate, nu presupuneri pe care să construiți știri false”, a fost mesajul lui Mircea Drăghici.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27