Adrian Năstase, TRĂDAT. "M-a sunat Traian Băsescu"

Adrian Năstase FOTO AGERPRES
Adrian Năstase FOTO AGERPRES

Adrian Năstase a vorbit despre oamenii care l-au trădat.

Fostul premier a povestit despre celebra noapte de la Hotel Confort unde el ceruse un vot de încredere, iar Mircea Geoană a hotărât să pună la vot demisia sa. În acest context, Adrian Năstase a povestit despre apelul telefonic primit de la Traian Băsescu în noaptea cu pricina din urmă cu mai bine de zece ani.

"A fost o poveste absolut aberantă. Cerusem un vot de încredere și, până la urmă, s-a cerut demisia mea, ceea ce era aberant. La acel moment, s-au întâmplat niște lucruri foarte ciudate. Despre unul dintre ele nici nu am vorbit măcar. Așteptam să intru în sală cu ai mei colegi, care făceau regia pentru decizia respectivă, și aghiotantul la care aveam dreptul a venit și mi-a spus că la telefon este președintele Traian Băsescu. Mi-a zis: 'Adriane, să știi că nu eu am organizat această poveste'. Da, el probabil știa ce urma să se întâmple. Nu mai știu ce i-am răspuns. Era foarte clar că urmează să se întâmple ceva. La acel moment, eu, pe Mircea Geoană, îl incomodam din anumite puncte de vedere. Nici nu vreau să-l acuz. Aveam o anumită putere și influență suficient de mari în partid. Probabil că acesta a fost resortul", a zis Adrian Năstase la Antena 3 în emisiunea Danei Chera.

"Noaptea cuţitelor lungi în PSD"

La începutul anului 2006, în ceea ce presa a numit "Noaptea cuţitelor lungi în PSD", Adrian Năstase şi-a pierdut funcţia de preşedinte executiv al PSD şi de preşedinte al Camerei Deputaţilor în urma unui vot dat de liderii filialelor partidului.

[citeste si]

Şedinţa a avut loc la Hotelul Confort din Otopeni şi a ţinut aproape nouă ore. Preşedintele de atunci al PSD, Mircea Geoană, a fost cel care a propus demiterea din funcţie a lui Năstase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel