Adrian Năstase, "sugestie" pentru revocarea procurorului general Nițu

Fostul premier Adrian Năstase comentează în legătură cu o posibilă revocare a procurorului general Tiberiu Nițu, după ce acesta a fost implicat în scandalul legat de folosirea coloanei oficiale.

Potrivit fostului premier, actualul procuror general Tiberiu Nițu "nu este simpatic actualei puteri. (...) Desi Tiberiu Nitu n-a deranjat cam pe nimeni, el este considerat a fi apropiat de Ponta, asa incât trebuie să plece".  

În plus, Adrian Năstase sugerează ironic, pe blogul personal, și cum poate fi revocat procurorul general Tiberiu Nițu.

"Da, dar cum poate fi realizată revocarea Procurorului general astfel incât această măsură să poată fi lăudată in viitorul MCV? Simplu. Se poate folosi metoda Macovei. Se cheamă Casa libertătii (Freedom House) pentru a realiza un audit la Parchetul general. Tehnocrata Freedom House, de la Freedom House, sunt convins – cu experienta pe care o are in domeniul juridic – va da rezultatul asteptat, asa cum a făcut si in 2005, atunci când prietena ei, Monica Macovei, i-a cerut să o ajute la decapitarea PNA. Pe această bază, Tiberiu Nitu poate fi revocat. Iată că s-ar putea face acest lucru si in mod democratic", a scris, joi, pe blog, Adrian Năstase.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel