Adrian Năstase reacționează după reportajul Sky News

Reportajul Sky News nu este o poveste gratuită, fiind vorba de credibilitatea României într-un context mai general al unor decizii eventuale referitoare la Spaţiul Schengen, a afirmat joi fostul premier Adrian Năstase. 'Eu cred că trebuie să înţelegem miza acestei chestiuni.

După părerea mea, este vorba de credibilitatea României într-un context general al unor decizii eventuale referitoare la Spaţiul Schengen. Eu nu cred că povestea asta este gratuită, un amuzament al unui personaj oarecare. Din experienţa mea, am văzut că astfel de întâmplări au apărut în diferite momente, a declarat Năstase la Romania TV.

Întrebat dacă, în opinia sa, ar fi vorba despre o conspiraţie, fostul premier a arătat că 'este vorba de anumite interese la un nivel mai ridicat decât cel al redactorilor, reporterilor de la Sky News' şi totodată despre 'o atacare a credibilităţii pentru anumite scopuri'.

'Cred că miza e mai importantă, va trebui să o descoperim. Problema este că în spatele domnului Ramsay s-a aşezat totuşi conducerea canalului de televiziune, iar în spatele acestui canal de televiziune eu bănuiesc totuşi anumite interese', a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel