Adrian Năstase, moment emoționant. Tatăl său ar fi împlinit 100 de ani

Moment emoționant pentru Adrian Năstase. Tatăl său ar fi împlinit pe data de 31 mai, 100 de ani. Fostul premier spune că s-a dus la locul de odihnă al tatălui său, acolo unde a depus flori.

"In urma cu exact 100 de ani, la 31 mai 1917, s-a nascut tatal meu – Marin Gr. Nastase. A fost un om extraordinar. Veteran de razboi,  sef de promotie la Liceul de la Manastirea Dealu, premiant in fiecare din cei patru ani de liceu,  inginer – specialist in controlul non-distructiv al materialelor si, mai ales, un tata deosebit pentru mine si pentru sora mea.

Am mers de dimineata la Cimitirul Ghencea Militar pentru a pune cateva flori la locul unde odihneste iar apoi am plecat la Breaza, la Colegiul Militar National „Dimitrie Cantemir”, pentru a implini o promisiune – aceea de a acorda „Premiul Col.dr.ing. Marin Nastase” celor mai merituosi elevi ai Colegiului, din cei patru ani de studii. Valoarea fiecaruia dintre premii este de 4500 de lei," a scris Adrian Năstase pe blogul său, acolo unde a publicat și lista câștigătorilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel