Adrian Năstase: Mândria de a fi român se transformă în mândria de a face denunțuri

Fostul premier Adrian Năstase comentează ironic în legătură cu evenimentele care au făcut obiectul multor știri difuzate în ziua în care credincioșii ortodocși au sărbătorit Buna Vestire. Fostul prim-ministru face referire inclusiv la veștile de la DNA, apreciind că "mândria de a fi român se transformă în mândria de a face denunțuri. Oameni de afaceri, oameni politici, oameni ai legii se spovedesc procurorilor, dovedind că nici infractorii nu mai sunt ceea ce au fost odată".

"Ieri a fost o mare sarbatoare – BunaVestire. Ar fi trebuit sa ne bucuram si sa sarbatorim. Ceea ce vedem in jur nu cred ca ne incurajeaza sa facem lucrul asta. La televiziuni, la stirile interne – vesti de la DNA, din cand in cand Cioaca sau tipi care, la betie, isi dau cu toporul in cap. Din strainatate, perchezitii si actiuni ale politiei impotriva teroristilor. Vom saluta faptul ca se vor mai face cateva zeci de structuri de informatii si ca se vor aloca sume suplimentare pentru serviciile de informatii. Consilierii americani ai lui Donald Trump sunt, probabil, foarte bucurosi. Singurul optimist in zona noastra este Basescu. El crede ca este momentul potrivit pentru a propune crearea Statelor Unite al Europei. Un nou proiect de politica externa, dupa axa reusita cu Londra si Washingtonul, proiect pe care, probabil, sa-l conduca de la Chisinau.

[citeste si]

Umorul insa nu ne paraseste. Alina Gorghiu ii reprosa lui Dragnea, referitor la numirea sefului TVR, ca PSD vrea sa ia toate posturile. Probabil ca era vorba de posturile de presedinte, de prim-ministru, de ministri, de sefii serviciilor de informatii, de procurorul general, de noii prefecti, etc. Sau poate ca se gandea la postul lui Dancu. Oricum, liderii politici s-au ascuns in munti . Evident, nu pentru rezistenta.

Mandria de a fi roman se transforma, incet-incet, in mandria de a face denunturi. Oameni de afaceri, oameni politici, oameni ai legii se spovedesc procurorilor, dovedind ca nici infractorii nu mai sunt ceea ce au fost odata. Telenovelele denunturilor, insotite de ghicitorile de pe burtierele televiziunilor si de indemnuri de tipul"nu va uitati ca sa nu va afectati emotional" toarna un drog extrem de periculos in caracterul romanilor. Exemplele de lasitate devin curente. Uitati-va la americani – toate filmele lor arata exemple de curaj, de loialitate (uneori sunt confuz si aproape ca nu mai stiu daca nu cumva vietnamezii i-au invadat pe americani care au trebuit sa se apere!). In mod paradoxal, globalismul nu a creat solidaritate ci atoli care functioneaza separat", este o parte a postării fostului premier Adrian Năstase pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel