Adrian Năstase, întâlnire neașteptată la Peștera Ialomiciara

Adrian Năstase a povestit cum a fost în unul dintre cele mai frumoase locuri din România. Fostul premier a vizitat  Peștera Ialomiciara care abia a fost redeschisă.

"Am participat la la o interesantă festivitate – redeschiderea Pesterii Ialomicioara, după o utilă modernizare, realizată cu fonduri europene. De asemenea, a fost modernizat drumul de acces care porneste din apropiere de Sinaia. Un drum mirific. Tot astăzi, dar pe seară, va avea loc festivalul Padina Fest, unde vor fi prezenti aproape 10000 de oameni.

Peisajul pe platou este extraordinar iar pestera iti taie respiratia. Legendele despre regii daci, despre ramasitele de ursi ai cavernelor, lacurile interioare si altarul de retragere in munte adauga la frumusetea locului.

Au venit, la invitatia presedintelui Consiliului Judetean Dâmbovita, Adrian Tutuianu, numerosi oaspeti din guvern, parlamentari, personalităti culturale, reprezentanti ai judetului Prahova dar si din Republica Moldova. M-am bucurat, in mod special, să-l revăd pe Lucian Avramescu dar si pe multi dintre colegii mei din partid sau din administratie. Festivitatea a cuprins si un scurt concert al unor orchestre de muzica clasică din Târgoviste.

Merită, atunci când mergeti pe Valea Prahovei, să vă abateti pe acest superb drum de munte si să vizitati un inegalabil monument al naturii", a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel