Adrian Năstase: Îmi cer eu iertare...

Fostul premier Adrian Năstase reacționează, într-o postare pe blogul personal, după ce fostul șef al Inspectoratului de Stat în Construcții, Adrian Balaban Grăjdan, a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare, fiind găsit vinovat pentru favorizarea fostului premier – Adrian Năstase – în dosarul ”Trofeul Calității”. În opinia sa, Adrian Balaban Grăjdan "nu putea fi achitat" și își cere iertare pentru felul în care, "prin deciziile justiției în cauza sa", viața fostului șef al ISC, precum și a altora a avut de suferit.

"Din păcate, Adrian Balaban Grajdan nu putea fi achitat la Curtea Supremă. Ar fi insemnat că s-ar fi invalidat, indirect, decizia de comdamnare a mea. Grajdan a fost o „daună colaterală", la fel ca doctorul Brădisteanu, familia Popovici si altii. Imi cer eu iertare pentru felul in care a fost afectată viata lor prin deciziile justitiei in cauza mea", a scris, marți, pe blog, Adrian Năstase.

Reacția fostului premier survine după ce fostul șef al Inspectoratului de Stat în Construcții, Adrian Balaban Grajdan, acuzat că l-a acoperit pe Adrian Năstase în dosarul „Trofeul Calităţii", a fost condamnat, luni, definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare.

Pe vremea când conducea Inspectoratul, Adrian Grăjdan a emis o adresă prin care instituția pe care o conducea contesta existența unui prejudiciu în dosarul "Trofeul Calității".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel